Taksim İstiklal Caddesi'nde, iki kişinin aralarında şaka yaparken torpil patlatması sonucunda paniğe sebep oldu. Vatandaşlar, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde duydukları patlama sesiyle birlikte korkuyla sağa sola kaçıştı ve bu anlar cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

taksim-torpil
 

Olay, gece saatlerinde Taksim İstiklal Caddesi Yeşilçam Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, Yeşilçam Sokak'ta bulunan iki genç, şaka amaçlı torpil patlatarak panik yaşanmasına neden oldu. Patlama sesini duyan vatandaşlar, korkuyla çevreye kaçışmaya başladı, bu sırada bekçi ve polis ekipleri ise torpil patlatan gençlerin peşine düştü. Ekiplerin hızla müdahale etmesi sonucunda gençler yakalanarak gözaltına alındı. Gençlerin, birbiriyle şaka yapmak amacıyla torpil patlattığı ortaya çıktı. Yakalanan iki kişi, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

taksim-torpil
 

Taksim Meydanı'ndaki panik anları ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde, patlama sesini duyan ve panik içinde sağa sola kaçan insanlar görülüyor. Bu anlar, çevredeki bazı vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Torpili patlatanların yakalanmasıyla birlikte, Taksim Meydanı'nda normal hayata dönüş sağlandı.

(İHA)