Taksim'de bir gece kulübünde, yan bakma sebebiyle bir kavga meydana geldi. Olay, gece kulübünde sevgilisiyle eğlenen bir çift ile yan masada oturan Fatih B. (32) arasında "bakma" konusunda başlayan bir tartışma ile başladı. Tartışma hızla büyüdü ve gece kulübü çalışanları tarafından dışarı çıkarılan taraflar arasındaki kavga, sokaklarda devam etti.

taksim-yan-bakma

Enes O. (28) adlı saldırgan, Fatih B.'yi takip etmeye başladı ve ara sokaklarda bıçakla kovalamaca yaşandı. Enes O., Fatih B.'yi yakalayarak birçok kez bıçakladı. Şoke edici anlar güvenlik kameralarına yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri saldırganı yakaladı ve tutukladı.

taksim-yan-bakma

Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 03.30 sularında Beyoğlu Taksim'de meydana geldi. Sevgilisiyle eğlenen bir çift ile yan masada oturan Fatih B., yan bakma sebebiyle tartışmaya başladı. Tartışma büyüyerek gece kulübü çalışanları tarafından dışarı çıkarıldı, ancak kavga sokakta devam etti.

taksim-yan-bakma
 

Enes O., bıçak çekerek Fatih B'yi takip etmeye başladı. Bir süre ara sokaklarda yaşanan kovalamaca sonucunda Enes O., Fatih B.'yi yakalayarak vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Yaralı halde kaçmayı başaran Fatih B., tekrar yakalanıp bıçaklandı. Kavgaya çevredekilerin müdahalesiyle son verildi ve ağır yaralanan Fatih B. ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri soruşturma başlattı ve Enes O. ile olaya karışan Mert A. (18) isimli kişiyi kısa sürede yakaladı. İkili, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Enes O. tutuklanırken, Mert A. serbest bırakıldı. Enes O.'nun ifadesine göre, kız arkadaşına baktığı gerekçesiyle Fatih B. ile tartışmaya başladığı ve mekan çıkışında bıçakla kavga ettiği öğrenildi.

(İHA)