Kadıköy'de, saat 04.30 sularında bir şahıs ile diğer iki kişi arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüştü. Bu kavga sonucunda bir kişi yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı genç, ambulans tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne götürüldü. Polis, kaçan iki kişiyi yakalamak için çalışmalarına başladı.

Olaya tanık olan B.K., konuyla ilgili şunları söyledi:

"Kadıköy rıhtımında bankalar sırasında taksi sırasında bekliyorduk. Ben sırada bekliyordum, başka bir bayan geldi ve sıraya müdahale eden kişi önce onu bindirmeye çalıştı. Ben abiye 'Biz sıradaydık' dedim, o da 'Tamam, siz devam edin' dedi. Ancak ardından bana doğru yürüyerek birdenbire yüzüme yumruk attı. Ben de 'Ne oluyor, biz sıradaydık' dedim ve kavga başladı. Beni yere düşürdüler. Sonrasında ayağa kalktım ve kendimi savunmak için karşılık verdim. Polisler gelmeye başladığında, onlara da tepki gösterdim. Doğru olması için küfürlü karşılık verdim. Saldırdıkları için kendimi savunuyordum. Ardından aniden dört kişi oldular ve beni yere yatırdılar. Arkadaşıma da yumruk ve tekme attılar. Polis geldiğinde kaçtılar. Polisler bana diğer kişilerin kim olduklarını ve isimlerini biliyor musun diye sordu. O an hangi kişiler olduğunu bilemezdim çünkü kavga anında yaşandı. İfade almaya çalıştılar, ifade verdim ancak karşı taraf olmadığı için pek bir sonuç alınmadı. Hastaneye yönlendirdiler ve darp raporu almak için yarın gelmemi söylediler. Ancak bu tür olayların Kadıköy'de sık sık meydana geldiğini düşünerek çok fazla sonuç alacağımı sanmıyorum."

(İHA)