New York'ta yaşayan bir sosyal medya kullanıcısının şehir ile ilgili yorumları New York'ta yaşanılan zor durumu özetliyor.

Sosyal Medya Kullanıcısının Paylaşımı şu şekilde:

Şehrinin tamamının sıkışık ve solunması zor bir gün geçirdiği ortamda, işyerinde camları kapattım, klimayı açtım ve hava temizleyici filtresini değiştirerek tüm gün içeride maske takarak çalıştım. Ancak yine de yanık kokusunu hissedebiliyor ve saatler ilerledikçe dışarıya baktığımda dünya sanki sona erecekmiş gibi tamamen turuncuya dönmüştü.

Temiz bir havada rahatça nefes alabilmenin doğal bir şey olduğunu, bunun ne kadar şükretmeye değer bir şey olduğunu derinden hissettiğim bir gün oldu.

NEW YORK'TA EN KÖTÜ HAVA KALİTESİ

New York'ta en kötü hava kalitesi (AQI: mor-çok sağlıksız) seviyesini yaşarken, okuldaki öğrenciler ve çalışanlar da endişe içindeydi ve baş ağrısı, baş dönmesi, boğaz ağrısı gibi şikayetlerde bulunuyorlardı.

Adeta pandeminin tekrar geri döndüğü gibi herkesin maske aradığı bir gün oldu. Dünya çapında birleşmiş bir toplum olan gezegenimizi bir kez daha deneyimledim. Birdenbire New York'ta hava kalitesinin bu kadar kötü olduğunu düşünürken, Kanada'da çıkan büyük orman yangınlarında yaşayan insanların nasıl etkilendiğini düşündüm ve umarım en az zararla kontrol altına alınır diye dua ettim. 

AA-HABER MERKEZİ