Kaza, Akdeniz Mahallesi'nde Mersin-Antalya D-400 Karayolu üzerinde Mersin istikametinde meydana geldi. İddialara göre, Cem Çetin'in kullandığı 06 DKT 355 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden Bahri E. tarafından yönetilen 33 KMR 35 plakalı otomobile arkadan çarptı. Sürücünün kontrolünü kaybetmesiyle otomobil kontrolden çıkarak bir binanın duvarına çarparak durabildi. Bahri E.'nin kullandığı otomobil ise yolda birkaç kez dönerek savruldu.

Bina duvarına çarpan otomobilin sürücüsü Cem Çetin, kaza yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta yolcu olarak bulunan Şirin Özcan ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve burada hayatını kaybetti. Her iki otomobilde bulunan biri bebek dört kişi ise ambulanslarla Erdemli Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Vatandaşlardan Yasin Sezer, büyük bir gürültüyle kaza yerine geldiğini ve kaza anını güvenlik kamerasından izlediğini belirtti. Sezer, "Önce fren sesi geldi, sonra çarpmanın sesi geldi. Hemen olay yerine geldik. Aynı anda polisler de geldi. 4 ambulans geldi, gri araçta 3 kişi olduğunu söylediler. İkisi acil gitmiş, biri olay yerinde hayatını kaybetmiş" dedi.

Kaza anı, bir iş yerine ait güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kamera kaydında, boş bir yol görülüyor ve ardından araçların far ışıkları beliriyor. Gri renkli 06 DKT 355 plakalı otomobil, kırmızı renkli 33 KMR 35 plakalı otomobile arkadan çarpıyor. Kırmızı otomobilde bulunan üç kişi çarpmanın etkisiyle yolda dönerek kamera kadrajından çıkıyor. Gri otomobil ise içerisinde üç kişi bulunan gri otomobil ise yol kenarındaki binanın duvarına çarpıyor.

Kaza ile ilgili soruşturma devam etmektedir.

iha