Bursa'da bir otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu üst geçidin direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç ikiye bölünerek katlanırken, sürücü ve yanındaki kardeşi araçta sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan yaralılar hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.

Direğe çarptı, ikiye katlandı!


Kaza, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, Şirinevler mevkisinde meydana geldi. Ersin Ö. isimli sürücü, 16 BDD 626 plakalı otomobiliyle Yakın Çevre Yolu üzerinde seyir halindeyken direksiyon kontrolünü kaybederek savruldu. Otomobil, bir üst geçidin alt direklerine çarparak durdu ve çarpmanın etkisiyle ikiye ayrıldı.

Direğe çarptı, ikiye katlandı!

Olayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, sürücü Ersin Ö. ve yanındaki kardeşi Yalçın Ö.'yü sıkıştıkları araçtan çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. İki kardeş, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi ve hayati tehlikelerinin devam ettiği bilgisi verildi.

Direğe çarptı, ikiye katlandı!

Kazanın yaşandığı bölgede benzer bir olayın tekrarlanmaması için tedbirler alınırken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı. Yetkililer, kazanın nedenini ve ayrıntıları araştırmak amacıyla soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

(İHA)