Florida eyaletindeki bir plajda, deniz kenarında yüzen insanlar, hızla yaklaşan bir köpek balığını fark ettiklerinde büyük bir korku yaşadı. O anları cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, kıyıda bulunan insanlar panik içinde kaçmaya başladı.

Perdido Key Plajı, Florida'daki Amerika Birleşik Devletleri'nde korku dolu anlara sahne oldu. Suda oyun oynayan insanlar, hızla yaklaşan bir köpek balığını fark ederek büyük bir panik yaşadı. Görenler, çığlık atarak kıyıya doğru koşmaya başladı. Bu korku dolu anlar, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

denız-gazete-yazıyor

Uzmanlar, deniz biyologları tarafından yapılan bir uyarıyla köpek balıklarıyla ilgili bilgi verdi. Genellikle köpek balıklarının beslenmek istedikleri zamanların gün doğumundan önce ve alacakaranlıktan sonra olduğuna dikkat çekildi. Bu nedenle, okyanusta yüzerken bu saat dilimlerinden kaçınılması gerektiği vurgulandı. Ayrıca, vücutta herhangi bir kanama durumunda suya girilmemesi ve köpek balıklarının dikkatini çekebilecek parlak renkli mayo gibi kıyafetlerin giyilmemesi tavsiye edildi.

mynet