Maltepe'de, bir kişi yanında bulunan silahı kullanarak arkadaşına 5 el ateş açtı, ağır yaralanan kişinin eşi ise saldırgana engel olmaya çalıştı. Yaşanan bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.


Olay, dün gece saatlerinde Maltepe Bağdat Caddesi üzerinde gerçekleşti. İddialara göre, Yüksel P. (63) ve arkadaşı Can T. (40) bir mekanda buluştuktan sonra alkol aldıktan sonra ayrıldılar. Daha sonra Can T., Yüksel P.'yi telefonla aradı ve ikili tekrar cadde üzerinde buluştu. Alacak verecek konusundaki anlaşmazlık kısa sürede sözlü tartışmaya, ardından fiziksel bir kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Yüksel P., yanındaki silahı çekerek arkadaşına ateş etmeye başladı. Can T.'nin eşi, olaya müdahale ederek saldırgana engel olmaya çalıştı. Genç kadının çabaları sonuçsuz kaldı ve Yüksel P., arkadaşına 5 el ateş açtı.



Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Polis ekipleri saldırganı gözaltına alırken, ağır yaralanan Can T. Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kadının, saldırgana müdahale etmeye çalıştığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

iha