Her hafta sonu pazar alışverişi için Ankara'nın Kalecik ilçesinden Kırıkkale'ye gelen Hayati Keser, vatandaşların ilgisini çeken görünüşüyle şaşkınlık yaratıyor. Oto kurtarıcı olarak çalışan Keser, bileklik, tespih, kalem, mandal, anahtarlık, kolye gibi çeşitli eşyalarla sürekli dolaşıyor. Keser, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, dışarı çıkarken bu tarz eşyaları takmayı sevdiğini belirtti.


Pazarda herkesin kendisine ilgi gösterdiğini ifade eden Keser, "Eskiden bu tarz şeyleri takanlara anlam veremezdim, hatta kızardım. Ama şimdi bir hobi olarak takıyorum. İçinde uğur böceği, nazar boncuğu, bileklikler gibi farklı eşyalar bulunuyor. Özellikle Fenerbahçe takımına olan sevgimden dolayı bunları takıyorum. Her dışarı çıktığımda bu tarz takılarla gezmeyi seviyorum.



Ayrıca, bu tür takıları takanları eleştiren veya çok konuşan insanlar için de bir cevap niteliğinde mandal takıyorum. Herkes bu duruma şaşırıyor, pazarda herkes beni tanır hale geldi. Her hafta sonu Kırıkkale'ye geliyorum. Aslen Kalecikliyim ve oto kurtarma işi ile uğraşıyorum." şeklinde konuştu.

iha