Olay, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde bir süpermarket içerisinde meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olduğu belirtilen Yusuf C.T., markete giriş yaptı. İçeride nedeni belirsiz bir şekilde market çalışanlarından biriyle tartışmaya başlayan şüpheli, öfkeyle marketten ayrıldı. Ancak bir süre sonra elinde bıçakla geri döndü ve tartıştığı çalışana doğru yaklaşmaya başladı. Saldırganı gören çalışanlar ve müşteriler korkuyla kaçmaya başlarken, şüpheli kasaya doğru ilerlemeye devam etti.

O anlarda, iş arkadaşını korumak için müdahale eden diğer çalışan Aydın Karay, saldırgan tarafından karından bıçaklandı. Aldığı bu ciddi darbenin ardından yere düşen Karay, hemen ayağa kalkarak dışarıya doğru kaçmaya başladı. Bıçaklı saldırgan Yusuf C. T. ise ürünleri dağıtarak marketten hızla çıkarak kayıplara karıştı.

Aydın Karay ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı, ancak maalesef kan kaybından dolayı hayatını kaybettiği bildirildi. Polis, olayla ilgili başlattığı çalışmalar sonucunda zanlı Yusuf C. T.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

iha