Renkli görüntülerin yaşandığı gösteri maçında eski yıldızlar futbolseverler için yeniden sahaya çıktı. Galatasaray eski yöneticilerinden Levent Nazifoğlu’nun da büyük destek verdiği programda Akalanspor camiası Golden Life sponsorluğunda Çatalca ilçesi Galatasaray’ın eski yıldızlarına ev sahipliği yaptı.

Golden Life ortaklarından Egemen Kurtel ve Güven Kurtel mükemmel ev sahipliği yaptığı organizasyon Çatalca’nın önde gelen siyasilerine, bürokratlarına ve kulüp başkanlarına da ev sahipliği yaptı. Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Çatalca Belediyespor Kulüp Başkanı Lokman Naroğlu’nun da hazır bulunduğu organizasyonda Galatasaraylı futbolcular da kendilerine karşı gösterilen ilgiden ve misafirperverlikten fazlasıyla memnun kaldı.

BAŞLAMA VURUŞU ERMİŞ’TEN

Galatasaray Veteranlar ile Akalan Veteranlar arasında oynanan gösteri maçının açılış vuruşunu da Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş yaptı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’den aldığı pası oyuna sokan Ermiş maçı da başlatmış oldu. Ermiş ve Üner maç başlamadan önce de Galatasaraylı veteranlarla sohbet ederek örnek bir misafirperverlik örneği ortaya koydu.

Galatasaray ile Akalan veteranları arasındaki maç da nefesleri kesti. Beraberlikle sonuçlanan penaltı atışları sonucunda rakibine üstünlük sağlayan Galatasaraylı Veteranlar şampiyon oldu.

Maçın ardından şampiyon olan Galatasaraylı Veteranlar ile ikinci olan Akalansporlu Veteranlara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi.

GÜRBÜZ VE İP’TEN ÖRNEK MİSAFİRPERVERLİK

Akalanspor Kulüp Başkanı Kadir Gürbüz ve Akalanspor 2.Başkanı Dursun Ali İp organizasyon boyunca uzaktan ve yakından gelen tüm misafirlerle yakından ilgilendi.

Aynı zamanda İDAŞ Çatalcaspor’da başkan yardımcıları olarak görev yapan Gürbüz ve İp Galatasaraylı Veteranlarla da özel olarak ilgilenirken Akalan’a girişlerinden ayrılana kadar yakın ilgilerini esirgemediler. Gürbüz ve İp son olarak Akalan kıraathanesinde misafirlerine çay ikram ederek Akalan’ın misafiperliğini konuklarına tattırmış oldu.

A Milli Takım’ın ve Galatasaray’ın unutulmaz oyuncusu Emre Aşık da veteranlar gösteri maçında forma  giyenler arasındaydı. Aşık, arkadaşımız İskender Kordu’yla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yeşim Münevveroğlu

Editör: Hande Durmaz