Vedat Milor, Horeca Trend dergisine katılarak, Türk mutfağı ve yemek kültürü hakkında görüşlerini paylaştı.
Vedat Milor’un söyleşisinden satır başları şöyle:
-Michelin, uzun yıllar sonrasında İstanbul’u da rehbere ekledi. Ne kadar sağlıklı bir seçim oldu?
Uzun bir süredir Michelin, benim için güvenilir bir kaynak olmaktan çıktı. Genellikle orta seviyedeki malzemelerin farklı bir teknik ve sunumla sunulduğu, şeflerin çoğunlukla hikayeler anlattığı yemekler olarak karşıma çıkıyor. Türkiye'de yıldız alan mekanların hepsini ziyaret ettim. Bence sadece bir tanesi yıldızı hak ediyordu. Örneğin Alaf, ona da yıldız verilmedi, bu gerçekten tuhaf bir durum.
"BODRUM EN KÖTÜ YER"
Michelin rehberi müfettişleri, İstanbul'un ardından İzmir ve Bodrum'u da inceleme altına alacaklar...
Bodrum, Türkiye'de yemeklerin fiyat performans açısından en düşük olduğu yer olarak öne çıkıyor gibi görünüyor.