Ligue 1'de Lille forması giyen ve sözleşmesi geride bıraktığımız sezon sona eren milli yıldızımız Yusuf Yazıcı için beklenen sonunda oldu. Geleceği uzun süredir belirsizliğini koruyan Yusuf Yazıcı, bir diğer milli yıldızımız ile takım arkadaşı oluyor.

YUSUF YAZICI, INTER'E GİDİYOR

Fransa'da formasını giydiği ve efsaneleri arasına girdiği Lille ile yeni sözleşme imzalamayarak herkesi şaşırtan bir karar alan Yusuf Yazıcı'nın yeni adresi belli oldu. Süper Lig devleriyle de adı anılan Yusuf Yazıcı, İtalya'ya gidiyor. Çizme basınında yer alan habere göre; Inter, Yusuf Yazıcı transferini bitirdi. İki tarafın prensip anlaşmasına vardığı 4 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Haberin ayrıntılarında, Yusuf'un bu anlaşmanın ardından A Milli Takım'ın kaptanı ve Inter'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu'nu arayarak Inter'e geleceğini söylediği iddia edildi. 

MILAN DA DEVREDEYDİ

27 yaşındaki yıldız oyuncu ile Serie A'dan ilk olarak Milan ilgilenmişti. Kırmızı-siyahlı ekibin uzun süren girişimlerinin sonuçsuz kaldığı ve Yusuf'un tercihini Inter'den kullandığı kaydedildi. Yıldız 10 numara oyuncusunun yarın Inter için sağlık kontrollerinden geçerek resmi imzayı atacağı öğrenildi.

Editör: Bedirhan Altundağ