Ülkesi İspanya'da Sevilla ile olan sözleşmesi sona eren Sergio Ramos için sıcak bir gelişme yaşandı. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi stoperleri arasında gösterilen yıldız oyuncu, geleceği hakkında kararını verdi. 38 yaşındaki Ramos, kariyerinin son imzasını Süper Lig'de atmaya hazırlanıyor.

SERGIO RAMOS, BEŞİKTAŞ'A İMZA ATIYOR

Bu sezon yaptığı transferlerle gündemden düşmeyen Beşiktaş, bu kez daha büyük bir bombayı patlatıyor. İspanyol basınında yer alan habere göre; Beşiktaş, Sergio Ramos ile anlaşmaya vardı. Haberin ayrıntılarında, emektar savunmacının kısa bir süre içerisinde siyah-beyazlılar için sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul'a geleceği bilgisine yer verildi.

GEÇEN SEZONDA DA GÖRÜŞÜLMÜŞTÜ

İspanyol yıldız ile geçen sezon Beşiktaş ve Galatasaray görüşmüştü. O dönem oyuncunun maliyetinin çok yüksek olduğunu belirten 2 takımda bu transferden vazgeçmişti. 1.84 boyundaki oyuncu daha sonra kararını ilk kez profesyonel olarak forma giydiği takım olan Sevilla lehine kullanmıştı.

2023-2024 RAKAMLARI

Sergio Ramos, geride bıraktığımız sezon Sevilla formasıyla tüm kulvarlarda 37 resmi maçta süre bulmuştu. Başarılı savunmacı, 7 gol ve 1 asist üreterek Endülüs ekibine katkı sağlamıştı.

Editör: Bedirhan Altundağ