Orta sahaya takviye yapmak isteyen Trendyol Süper Lig devi Galatasaray, gündemine bir süredir Bayern Münih’ten ayrılacağı konuşulan Leon Goretzka’yı almıştı. Hatta Alman basını, sarı-kırmızılıların bu transferde büyük bir yol kat ettiğini manşetlerine taşımıştı. Ancak bugün çıkan haberler işlerin tersine döndüğünü gösterdi.

LEON GORETZKA’NIN GALATASARAY’A TRANSFERİ BİTTİ

Süper Lig’in son 2 sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, üst üste 3’üncü şampiyonluk içinde iddialı bir kadro kurmuştu. Orta saha pozisyonuna Leon Goretzka takviyesi yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar bu transferi bitirdi. Alman basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Bayer Münih ile kalan küçük pürüzleri halledemedi ve masadan kalkarak bu transferi tamamen bitirdi.

OKAN BURUK “ÇOK İYİ DEMİŞTİ”

Alman oyuncu Leon Goretzka, sosyal medya hesabına yapılan “Come to Galatasaray” yorumunu beğenmişti. Bu gelişme Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a sorulmuştu. Buruk ise bu soruya “Benim bundan haberim yok. Çok iyi bir oyuncu. Bayern Münih'te karşılık rakip de olduk. Bunu ilk defa duydum. "Come to Galatasaray" tabii ki deriz. İfadelerini kullanarak 29 yaşındaki oyuncunun transferine yeşil ışık yakmıştı.

Editör: Bedirhan Altundağ