Ağustos ayının son günlerinde Süper Lig devi Fenerbahçe’nin rekor bedelle Premier Lig ekibi Brighton’a sattığı Ferdi Kadıoğlu ortaya koyduğu performansla uyum sürecini çabuk atlatmıştı. Oyunuyla göz dolduran milli sol bek için flaş bir iddia ortaya atıldı.

FERDİ KADIOĞLU YENİDEN KULÜBEYE DÖNÜYOR

İngiltere Premier Lig’in 6’ncı haftasında deplasmanda Chelsea’ye 4-2 mağlup olan Brighton’da Ferdi Kadıoğlu ortaya koyduğu mücadele ile alkışları toplamayı başarmıştı. Brighton kariyerinde ilk kez bu mücadelede ilk 11’de şans bulan yıldız oyuncu 71’inci dakikada oyundan alınmıştı. Ada basınında yer alan habere göre; Brighton teknik heyeti Ferdi Kadıoğlu’nu Tottenham ile oynanacak mücadelede yeniden kulübeye çekecek. Teknik heyetin bu kararı alma nedeninin 25 yaşındaki oyuncuyu Premier Lig’in temposuna yavaş yavaş alıştırmak olduğu belirtildi.

GOL SEVİNCİ YAŞADI

Ferdi Kadıoğlu, Brighton ile şu ana kadar 3 resmi maçta 101 dakika sahada kaldı. Bu mücadelelerin yalnızca 1’inde ilk 11’de şans bulan 1.74 boyundaki oyuncu 1 gol üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ