İtalyan futbolunun en büyük kulüplerinden Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nun geleceği uzun süredir merak konusuydu. Milano ekibinden ayrılarak Bayern Münih'e veya Liverpool'a transfer olacağı iddia edilen Hakan Çalhanoğlu kararını açıkladı.

HAKAN ÇALHANOĞLU TRANSFERİNİ BİTİRDİ

Çizme'de Inter formasıyla fırtınalar estiren Hakan Çalhanoğlu'nun adı uzun süredir Alman devi Bayern Münih ve İngiliz devi Liverpool ile anılıyordu. Lacivert-siyahlı ekipte taraftarların sevgilisi haline gelen milli yıldız geleceği hakkında herkesi ters köşe yapacak sözler sarf etti. 30 yaşındaki oyuncu, Inter'den ayrılmayı hiç düşünmediğini açıkladı. Hakan'ın bu açıklamasının ardından bir başka kulübe de transferi resmen bitmiş oldu.

TAM 6 KUPA KAZANDI

Inter forması altında 4'üncü sezonuna giren Hakan Çalhanoğlu daha önceki 3 sezonda tam 6 kez kupa kaldırma başarısı gösterdi. Yıldız 10 numara oyuncusu daha önce, Inter formasıyla 3 kez İtalya Süper Kupası, 2 kez İtalya Kupası ve Serie A şampiyonluğu kazandı. Öte yandan 1.78 boyundaki oyuncunun güncel piyasa değeri 45 milyon euro olarak gösteriliyor. 

Editör: Bedirhan Altundağ