Geçtiğimiz sezonun son haftalarında 2 yıllık Hatayspor kariyerini sonlandıran teknik direktör Volkan Demirel’in geleceği hakkında vereceği karar merak konusuydu. Takım çalıştırmayacağı iddia edilen genç teknik adam, Suudi ekibinin başına geçmeye hazırlanıyor.

VOLKAN DEMİREL, SUUDİ ARABİSTAN’A GİDİYOR

Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra teknik direktörlük kariyerine ilk olarak Fatih Karagümrük’te adım atan Volkan Demirel, daha sonra Hatayspor’un başına geçmişti. Akdeniz ekibinde kariyerine muhteşem başlayan Volkan Demirel daha sonra düşüş yaşamış ve görevini bırakmıştı. Demirel, yeniden yeşil sahalara dönüyor. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al Taawon , 43 yaşındaki teknik direktörü takımın başına geçirmek için girişimlerinde mutlu sona ulaştı.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SÖZLEŞME İMZALANACAK

Volkan Demirel için çıkan haberin detaylarında,  resmi imzaların ne zaman atılacağı da belli oldu. Buna göre; Başarılı çalıştırıcı, önümüzdeki hafta içerisinde Suudi Arabistan’a giderek kendisini 2 sezonluğuna Al Taawon’un teknik direktörü yapacak anlaşmaya imza atacak.

Editör: Bedirhan Altundağ