2023-2024 sezonu başında Fenerbahçe'den ayrılarak dünyanın en büyük kulüpleri arasında gösterilen Manchester United'a transfer olan milli kaleci Altay Bayındır adada aradığını bulamamıştı. Teknik direktör Erik ten Hag'ın gözüne bir türlü giremeyen yıldız eldiven takımdan ayrılma kararı aldı. 26 yaşındaki file bekçisi, İskoçya'ya gidiyor.

ALTAY BAYINDIR ADIM ADIM CELTIC'E

Süper Lig devi Fenerbahçe'de sergilediği performansla birçok dünya devinin dikkatini çeken Altay Bayındır, Eylül 2023'te Manchester United'a bonservisiyle beraber katılmıştı. Burada Andre Onana'nın gerisinde kalan milli kaleci ayrılık kararı aldı. İngiliz basınında yer alan habere göre; Celtic, Altay Bayındır'ı kadrosuna katmak için Manchester United ile prensip anlaşmasına vardı. Haberin detaylarında, Altay'ın önümüzdeki hafta içerisinde sağlık kontrollerinden geçmek için İskoçya'ya gideceği belirtildi.

MANCHESTER UNITED RAKAMLARI

Altay Bayındır, Manchester United formasını sadece 1 kez FA Cup maçında sırtına geçirebildi. 1.98 boyundaki kaleci, bu mücadelede ağlarında 2 gol görmeye engel olamadı.


 

Editör: Bedirhan Altundağ