Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska eyaletinde yaşayan 16 yaşındaki bir kız, doğum yaptığını ve bebeğinin nefes alamadığını iddia ederek polisi aradı. Polis olay yerine ulaştığında, kızın babası büyük bir soğukkanlılıkla kapıyı açtı. Scottsbluff Star Herald'ın haberine göre, polis içeri girdiğinde genç kızın annesini, battaniyeye sarılı bir bebeği tutarken bağırırken buldu.

16 yaşındaki kız, polise verdiği ifadesinde yenidoğan bebeğe zarar verdiğini kabul etti. Adli tıp raporuna göre, bebeğin boğazının nefes borusundan kesildiği ve göğsünde çok sayıda bıçak yarası bulunduğu ortaya çıktı.

Ailenin ifadesine göre, kızın ailesi polise 16 yaşındaki kızlarının mutfaktan bir bıçak alarak yenidoğan bebeğini öldürmek için kullandığını inandıklarını söyledi. İddiaya göre genç kız, annesine, adet döneminin yoğun olması nedeniyle ped almak için mağazaya gitmesi gerektiğini söyledi. Kısa bir süre sonra anne, kızın yatak odasının zemininde ve duvarında kan olduğunu fark etti.

Kız, yaklaşık 15 dakika sonra mağazadan döndüğünde annesiyle yüzleşti ve iddiaya göre bebeği öldürdüğünü itiraf etti. Kızın babası, bebeği bir dolapta buldu. Polis evde arama yaptığında kana bulanmış giysiler ve havlular buldu. Daha sonra babanın kayıp bıçağı kızın dolabında bulması üzerine polis tekrar eve döndü.

Kaynak: haber merkezi