Üsküdar Anadolu iyi başladı: 2-1

Süper Amatör Küme 6.Grupta oynanan maçta sezonun ilk haftasında Ortaçeşme sahasında Üsküdar Anadolu’yu konuk etti.

Beykoz Stadı’nda oynanan maçta sahadan istediğini alarak ayrılan taraf 2-1’lik sonuçla konuk ekip oldu. Geçen seneki kadrosundan bir çok oyuncusunu kaybeden, sahaya genç ağırlıklı bir kadroyla çıkan Ortaçeşme tecrübeli rakibine boyun eğmek zorunda kaldı.

Kırmızı kartların havada uçuştuğu maçı iki takım da 10’ar kişi tamamlamak zorunda kaldı. Maçın hakemi Ortaçeşme’den kaptan Cemil Korkmaz ile Üsküdar Anadolu’dan kaptan Murat Kaba’yı kırmızı kartla oyundan ihraç etti.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk.15) Üsküdar Anadolu atağında Ozan'ın vuruşunu tecrübeli eldiven Emre Alev uzanıp çıkardı.

Dk.25) Üsküdar Anadolu takımının kazandığı serbest atışta maç boyu olacağı gibi Furkan Aktemur geçti. Şutunda top üstten auta gitti.

Dk.45+1) Soldan yine Furkan Aktemur imzalı gelişen atakta ceza alanına koşusunu yapan boş kalan Seydi zor olanı yapıp topu yandan auta gönderdi .

Dk.45+3) Rakip kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest atışta Furkan Aktemur'un şutu kaleci Emre Alev'de kaldı.

Dk.49) Sağ kanattan Furkan Aktemur'un  yaptığı ortaya etkili bir kafa vuruşu yapan Sergen takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Dk.51) Rakibi ile aynı anda yüksekte ayaklarıyla topa hamle yapan Ortaçeşme takım kaptanı Cemil Korkmaz direk kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Dk.72) Sağ kanattan Seydi'nin yaptığı ortada Recep Hasan topukla topu ağlara gönderince fark ikiye çıktı: 2-0.

Dk.88) Ortaçeşme Takımının kazandığı serbest atışta topun başına geçen Bayram Uçar'ın füzesinde top üst yan direk birleşme noktasında geri geldi.

Dk.90) Taç çizgisi önünde her iki takım futbolcularının itiş kapışında karambolde  piyango Murat ve Ercan'a çıktı ve kırmızı kartla oyun dışı kaldılar.

Dk.90+2) Ortaçeşme lehine verilen penaltı atışında topun başına geçen Bayram Uçar ters köşeden ağları havalandırdı: 2-1.

Kaynak: İSKENDER KORDU