TRT’nin eski sunucularından Serdar Tuncer’in Menzil için para istediği görüntüleri ortaya çıktı. Videoda Tuncer’in sözleri sosyal medyada yankı uyandırdı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heykelini dikeceğini belirtmişti: Sırada Merih Demiral var! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heykelini dikeceğini belirtmişti: Sırada Merih Demiral var!

Sunucu cemaatle birlikte oturduğu bir sohbet esnasında şu ifadelere yer verdi; 'Biz bu zatın kölesiyiz ama hepimizin omzunda bir yük var. Pantolonuna dikkat, giydiğin çoraba dikkat et, takkene dikkat et, sakalına dikkat et. Sizi adam edeceğim. Onlar istemezler ama ben size bir şey söyleyeyim, Menzil’de bir cami inşaatı devam ediyor.'

Ekran Resmi 2024 07 03 16.10.54

'Size gelip cami inşaatı için para istemezler. İstemeye ihtiyaçları da yok onu da söyleyim. Onların iş yapmak için bizim vereceğimize ihtiyaçları yok da bizim adam olmak için bir şeyler vermeye ihityacımız var. Azı çoğu olmaz 1 liradır, 3 liradır 5 liradır.'

Tuncer daha önce TRT ekranlarında sunduğu bir programda, Menzil Cemaati’nden Şemseddin Bektaşoğlu'nu konuk olarak almıştı. Serdar Tuncer daha önce Menzil Tarikatı'nın yeni şeyhiyle temel atma töreninde birlikte görüntülenmişti.

Kaynak: DEMET SAROVA