Hülya Avşar YouTube programında Meryem Uzerli'yi konuk etmiş, Uzerli'ye "Hiç evlenmedin değil mi sen? Niye evlenmedin? Neden evlenmediler seninle?" sorusu gündem olmuş ve eleştirilmişti.

Meryem Uzerli Avşar'ın sorusuna; "O benimle evlenmediler değil. Bazen hayat seni yaşıyor, bazen sen hayatı yaşıyorsun. Bir dönem hayat beni yaşadı. En önemli şey bana göre hataları bilmeyerek yapmak" şeklinde yanıt vermişti. 

Ekran Goruntusu 2024 07 01 092950 Ai4I

Devamında da "Ne zaman aşk başarılı ki? Biriyle beraber olup onunla hayatının sonuna kadar birlikte olunca başarı mı oluyor? Ya da ayrılınca başarısız mı? Bence aşk için başarılı ya da başarısız diye bir şey yok." ifadelerini kullanmıştı.

Aydilge'ye Hülya Avşar'ın sorusu hakkında düşünceleri soruldu. Aydilge; “Hülya Hanımın bu yaptığı da ilk değil. 'Seni kimse almadı mı? Ah yazık sana' gibi bir tavrı vardı. Biz alınacak bir mal değiliz." dedi. 

780X411 Aydilge Baris Arducun Gulusu Beni Cok Etkiledi 1594891017833

“Kadının, kadına bunu söylemesi birazcık da acı değil mi?” sorusunu yöneltmesi üzerine de ünlü şarkıcı, “Hülya Avşar'ın kadın olması zihniyetinin erkek yanlısı olduğunu değiştirmiyor. Erkeğin yanında olmak bazı kadınlara güç getiriyor. Hemcinsini ezmek onlara daha makbul geliyor.” diyerek Avşar'ı eleştirdi.

Kaynak: DEMET SAROVA