Gündüz kuşağının sevilen programı "Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak," eşi tarafından defalarca aldatılan Muhammed Bey'in yaşadıklarıyla gündeme oturdu. Bu olay, tüm Türkiye'nin konuştuğu bir konu haline geldi ve son günlerin en çok tartışılan konularından biri haline geldi.


Zahide Yetiş'in programına canlı yayın konuğu olarak katılan Muhammed Bey, eşi İlknur'un kendisinden önce başka 3 kişiyle görüştüğünü, hatta hamileyken bile evden kaçtığını anlattı. İddialara göre, 8 farklı ilişkisi ve 5 çocuğu olan İlknur Hanım'ın ayrıca 10 kez evden kaçtığı öne sürüldü. Muhammed Bey, eşinin 11'inci kez eve dönmesi durumunda onu kabul edeceğini dile getirerek, "Çocuğum için bekliyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.


Muhammed Bey, İlknur Hanım'ın sosyal medya üzerinden erkeklerle tanışıp kaçtığını belirtti ve "Evlendikten sonra beni 6 kez aldattı. Beni bağlayan tek şey çocuk" dedi.



eşi
 

Bu olayın ardından İlknur Hanım canlı yayına katıldı ve eski sevgilileri telefonla programa bağlanarak şaşırtıcı iddialarda bulundular.

Kaynak: haber merkezi