Erzurumlu anne ve babanın çocuğu olan, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun olduktan sonra Türkiye ve yurt dışında caz eğitimleri alan Sanchez, kendisi gibi müzisyen olan Ekvadorlu eşinin işleri ve prodüktörü Javier Limon'un tavsiyesiyle 6 ay önce Madrid'e taşındı.

AA muhabirine demeç veren Sanchez, "Hayat beni bir şekilde Madrid'e attı. Burayı çok seviyorum ve Madrid sanki evim olacakmış gibi içimde bir his var. Hayat karşıma bir sürpriz getirmediği sürece Madrid'de kalmayı istiyorum." dedi.

Madrid'in sanat ve müzik için çok müsait bir ortamı olduğunu anlatan Sanchez, "Bir süre New York'ta da yaşadım. New York müzik dünyasının nasıl bir bağlantı noktasıysa bence Madrid de Avrupa'da müziğin bağlantı noktası." şeklinde konuştu.

Beklentilerle kendisini şartlandırmak istemediğini, özgür hareket etmeyi sevdiğini vurgulayan Türk müzisyen, "Madrid'de daha çok ve daha rahat üretebilmenin, yeni insanlar ve müzisyenlerle işbirliği yapabilme imkanlarının kendisini heyecanlandırdığını" dile getirdi.

Kaynak: AA