Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, bugün katıldığı Müge ile Gülşen'le 2.Sayfa programında genç kızların giyim tarzını eleştiren açıklamalar yaptı.



tuğba ekinci
 

Ekinci'nin canlı yayındaki açıklamaları büyük bir tepki çekti. Ekinci, "Genç kızlara sesleniyorum, toplu taşıma araçlarında kıyafetlerinize dikkat edin.


Kadınlar nerede ve nasıl giyinmeleri gerektiğini bilmedikleri için başlarına böyle şeyler geliyor. Kadınlar benim duruşumu örnek alsalar, ne dayak yerler ne de başlarına kötü bir şey gelir" şeklinde açıklamalarda bulundu. Ayrıca, "Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz" şeklindeki ifadesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

tuğba ekinci 8

Tuğba Ekinci, canlı yayında yaptığı açıklamalarla tepki çekti. "Genç kızlarımızı korumak kollamak için konuşuyoruz" diyen Ekinci, "Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz" açıklamasıyla büyük eleştiri aldı.



ileytişim uzmanı
 

İletişim Uzmanı Yelda Kırçuval canlı yayına bağlanarak, "Hiçbir kadın kıyafetinden dolayı ne şiddeti ne de tacizi hak etmiyor" dedi. Ekinci ayrıca, "Erkekler kadınlardan daha namuslu" ifadesini de kullandı. Bu açıklamaları nedeniyle Müge ve Gülşen ile de tartıştı.

Kaynak: haber merkezi