Trabzonspor'da Nenad Bjelica ile yollar ayrılma kararı alındı. Süper Lig'de oynadığı 8 maçta 4 mağlubiyet alan Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan, Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yolları ayıracak. Tazminat görüşmeleri devam ediyor. Bordo-mavili takımda Bjelica'nın yerine gelecek isim de kesinleşti.

Karadeniz derbisi Rizespor'un Karadeniz derbisi Rizespor'un

ABDULLAH AVCI İLE ANLAŞILDI

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Nenad Bjelica'dan önce takımı çalıştıran Abdullah Avcı ile anlaştı. Maddi konulardan çok takıma yapılacak takviyelerin konuşulduğu toplantıda her konuda anlaşma sağlandı. Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı'ya takımda yapacağı değişiklikler konusunda tam yetki verdi. Ayrıca birinci yardımcısının Egemen Korkmaz olması konusunda da anlaşma sağlanmış durumda. Kısa süre içerisinde Abdullah Avcı'nın Trabzon'a gelerek, imza atacağı ve takımın başında idmana çıkacağı bildirildi.

TRABZONSPOR'U ŞAMPİYON YAPTI

Abdullah Avcı, geçtiğimiz sezonun Mart ayında Trabzonspor ile uzun süren yolculuğunu sonlandırmıştı. Bordo mavili takımın başında 116 maça çıkan Abdullah Avcı, 1.93 puan ortalaması yakalamıştı. Ayrıca Trabzonspor'u şampiyonluğa taşımıştı. 

Yenilmezler! Konyaspor'u 3-1'le deviren Hatayspor, namağlup serisini 8'e çıkardı! Yenilmezler! Konyaspor'u 3-1'le deviren Hatayspor, namağlup serisini 8'e çıkardı!

TRANSFER LİSTESİNİ BİLE VERDİ

Abdullah Avcı'nın Başkan Ertuğrul Doğan ile yaptığı görüşmede transfer listesini de verdiği öğrenildi. Devre arasında yapılacak takviyeleri Başkan Doğan'a aktaran Abdullah Avcı'nın geç kalınmaması için şimdiden çalışmalara başlanması gerektiğini aktardı. Başkan Doğan da bu konuda sorun olmadığını ve ne istenirse yapılacağının sözünü Abdullah Avcı'ya verdi.

Fransa'da terör sahaya indi! Fransa'da terör sahaya indi!

NENAD BJELICA İLE YOLLAR AYRILIYOR

Trabzonspor'da Nenad Bjelica ile sözleşme fesih görüşmeleri ise devam ediyor. Bjelica'nın avukatları ile son pazarlıkların yapıldığı ve kısa süre içerisinde ayrılığın duyurulması bekleniyor.


 

Editör: Orhan Duman