K.Çekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda oynanan maça iki takım da istekli ve arzulu başladı. Maçın ilk düdüğüyle birlikte kemik sesleri havada uçuştu. Hem K.Çekmece Tokat Bereketli hem de Tepebağ Kültür son derece agresif bir oyun planıyla mücadele etti. İlk yarıda birbirine üstünlük kuramayan takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. İkinci yarıda da aynı görüntü devam etti.

Nezir Düzenli resmen Ufuk’ta Nezir Düzenli resmen Ufuk’ta


Ev sahibi ekip 65. Dakikada Abdurrahman Polat’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk Tepebağ Kültür yenik duruma düştükten sonra beraberlik golü için yüklenirken ikinci golü de kalesinde gören taraf oldu. K.Çekmece Tokat Bereketlispor 82. Dakikada Emre Demir’le bir gol daha bularak 2-0 öne geçti. Kalan sürede başka gol olmayınca 3 puan ikinci yarıda bulduğu gollerle K.Çekmece temsilcisinin oldu.


İki takım da 90 dakika boyunca son derece istekli ve arzulu bir oyun ortaya koyarken hem K.Çekmece temsilcisi hem de Zeytinburnu temsilcisi oyun kuralları içinde oyunu çirkinleştirmeden sadece futbol oynamaya çalıştı. Bu sonucun ardından ilk galibiyetini alan K.Çekmece Tokat Bereketli Levent Sarıca yönetiminde ilk galibiyetine imza atarken iyi oyunuyla göz dolduran Tepebağ Kültür de ikinci maçı sonunda da puanla tanışamadı. 

Kaynak: İskender KORDU