Son günlerde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimiyle ilgili yeni bir tartışma patlak verdi. Başkan Mehmet Büyükekşi'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmede Milli Takım Teknik Direktörü Montella'ya doğum günü hediyesi olarak bir saat verdiğini açıklamasıyla başlayan bu kriz, hediye edilen saatin detaylarıyla derinleşti.

TFF'de şimdi de 'Rolex' krizi! Mehmet Büyükekşi telefon konuşması sırasında söylemişti... Alındığı yeri bile açıkladı

Gazeteci Tahir Kum'un iddiasına göre, hediye edilen Rolex marka saat için TFF kasasından 770 bin TL ödendiği öne sürüldü. Kum, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla bu iddiayı gündeme getirerek, "Alındığı Yer: Zorlu AVM, Markası: Rolex, Ödenen para: 770 bin TL, Para TFF’nin kasasından çıkıyor havasını Büyükekşi atıyor" şeklinde yorumda bulundu.

Screenshot_5

Bu gelişme, Türk futbolunda ve TFF yönetiminde şeffaflık ve harcamaların denetimine ilişkin tartışmaları yeniden alevlendirdi. Özellikle hediye edilen saat için bu kadar yüksek bir meblağın harcanması, kamuoyunda eleştirilere neden oldu ve detayların açıklığa kavuşturulması talep edildi.

TFF yönetimi ve Mehmet Büyükekşi'nin bu iddialara nasıl bir yanıt vereceği merak edilirken, kamuoyu bu konunun takipçisi olmaya devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ