Galatasaray'da Fransız futbolcu Sacha Boey performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Sahada çalışkanlığıyla sarı-kırmızılı taraftarların da gözbebeği haline gelen Boey için teknik direktör Eric Ten Hag'in isteği doğrultusunda Manchester United devreye girmişti. ManU'nun, bu transfer konusunda gittikçe daha umutlu bir hale geldiği belirtiliyor.

Manchester United'daki geleceği, kötü sonuçlar nedeniyle belirsiz olan Ten Hag, buna rağmen geleceğe yatırım yapmak istiyor. Defans hattını güçlendirmek isteyen teknik adam, Aaron Wan-Bissaka ve Diogo Dalot seçenekleri olmasına rağmen dinamik bir sağ bek arayışında. Bu nedenle Sacha Boey'in transferi için çalışmalar başladı. İngiliz kulübünün, Boey'in menajeriyle görüşme yürüttüğü belirtildi.

DESCHAMPS MİLLİ TAKIMA ALMAMIŞTI

23 yaşındaki Sacha Boey, Galatasaray'da mutlu olmasına rağmen Fransa Milli Takımı'na çağrılmadığı için büyük hayal kırıklığı yaşadı. Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'ne çağırmadığı Boey için, "Elbette Boey gibi farklı profilleri takip ediyoruz. Bugün takım için en iyi seçimi yaptığımı düşünüyorum. Ama yeni tercihlere kapımız her zaman açık." açıklamasında bulundu.

Boey, zorluk seviyesi yüksek İngiltere Premier Ligi'nde top koşturursa, Deschamps'ın gözüne gireceğini ve milli takımda formayı kapacağını düşünüyor. Bu nedenle Manchester United'a sıcak bakıyor.
 

Kaynak: ELİF KIZILÇAY