TEM Otoyolu Ataşehir bölgesinde, Ankara istikametinde meydana geldi. İddialara göre, 34 HO 2921 plakalı İETT otobüsü, yolculuk yaparken önünde seyreden 34 AZ 9485 plakalı minibüse, üzerine yüklenmiş olan 34 FDZ 256 plakalı motosiklet nedeniyle arkadan çarptı. Motosikletin minibüse yüklenmiş olduğu, arızalı durumda olduğu için böyle bir olayın yaşandığı belirtildi.



Kazada minibüs şoförü Cemalettin Akpınar ile motosiklet sürücüsü Yavuz Selim Ergenç yaralandı.Olay yerine, durumun bildirilmesi üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin olay yerinde yapılmasının ardından ambulanslarla hastaneye nakledildi.

Kaza sonucu, TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik sıkışıklığı meydana geldi. Trafik kontrollü bir şekilde tek şeritte sağlandı. İtfaiye ekipleri, kaza sonucu yola dökülen araç cam parçalarını tazyikli suyla temizlerken, karayolları ekipleri de yolun kumla temizlenmesi çalışmalarına başladı.

Kazaya karışan araçların kaldırılması ile birlikte, TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik normal akışına döndü. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA