Wolverhampton'dan çifte transfer Wolverhampton'dan çifte transfer

Tavuğun tüm parçaları dengeli bir diyete uygundur. Fakat derisiyle ilgili farklı tartışmalar var. Tavuğu derisiyle pişirmek, nemin korunmasına yardımcı olarak daha lezzetli ve sulu bir besin elde edilmesini sağlayabilir.

ARADA SIRADA

Ancak tavuk derisi yağ ve kolesterol açısından zengindir. Özellikle kalp sağlığına uygun veya düşük yağlı bir diyet uygulayan herkes için ölçülü tüketilmelidir. Tavuk derisinin tadını seviyorsanız ve porsiyon boyutlarına dikkat ediyorsanız, ara sıra tüketebilirsiniz.

PEKİ YA KANATLAR?

Fakat deri porsiyonlarını abartmayın... Bir diğer tartışma konusu da kanatlar... Tavuk kanatları genellikle derileriyle birlikte yenir, bu da yağ ve kolesterol miktarını artırır. Derin yağda kızartılırlarsa toplam yağ ve kalori içeriği iyice artar. Onları fırında veya ızgarada pişirmeye çalışın. Eğer sonrasında derisini çıkarırsanız daha iyi olur.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL