Zencefil, tarçın ve Hindistan cevizi tükettiğinizde kendinizi daha sıcak hissedersiniz. Ancak hepsi sindirime yardımcı olan, viral ve bakteriyel enfeksiyonları savuşturabilen çok sayıda bileşik içerir.
UZUN SÜRE KALMAZ
Zencefil, bağırsak hareketliliğini artıran gingerol adlı bir bileşik nedeniyle mükemmel bir mide bulantısı önleyicidir. Bu, yiyeceklerin bağırsakta uzun süre kalmaması anlamına gelir. Gaz üretimi azalır ve şişkinliğe karşı savaşır.
SEVİYEYİ DÜŞÜRÜR
Tarçın gibi ve Hindistan cevizi de sağlıklıdır. Kan şekeri seviyelerini düşürdükleri belirtilmiştir. Tarçın kullandığınız yiyecekler, ister şimdi ister daha sonra olsun, size önemli oranda enerji verecektir.
Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL