Teksas'ta yaşayan 37 yaşındaki Jessica Wheeler, etkileyici dönüşüm videolarıyla sosyal medyada büyük bir çıkış yakaladı. Fenomen isim, en son paylaştığı gönderiyle izleyicilerini bir kez daha şaşırttı. Beden pozitifliğine vurgu yapan Wheeler, paylaşımına "Başkasının sizin hakkınızdaki düşüncesi sizin gerçeğiniz olmamalı" notunu ekledi. Fenomenin son paylaşımı, sosyal medyada geniş bir ilgi gördü.

3

Gri bir peruk takarak kamera karşısına geçen Wheeler, videoda ilk olarak cildine kalın bir fondöten tabakası uyguladı. Temel makyajını cömertçe uyguladıktan sonra, kameraya bir dizi korkunç yüz ifadesi yaparken kaşlarını da çizdi. Sonrasında ise kamera karşısına tamamen farklı bir görünümde geldi.

4

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı, yaşanan değişim karşısında oldukça şaşkına döndü. Bir sosyal medya kullanıcısı, gönderiye "Bu tam anlamıyla dolandırıcılık gibi" yorumunu yaptı. Diğer bir kullanıcı ise, "Bu gerçekten inanılmaz" ifadesini ekledi. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Bu kadar muhteşem olamaz, gerçek olamayacak kadar iyi" notunu düştü

5

Kaynak: haber merkezi