Fenerbahçe'nin Polonyalı oyuncusu Sebastian Szymanski, sarı-lacivertli takımda bu kadar başarılı bir başlangıç yapmayı ve performansının bu kadar yüksek olmasını beklemiyordu, dedi.

szymanski2

Sarı-lacivertli takımın 16 resmi maçında da sahada bulunarak 8 gol ve 4 asistle toplamda 12 gole katkı sağlayan Szymanski, Fenerbahçe'de bu kadar olumlu bir başlangıç yapmayı beklemediğini dile getirdi. Sezonun başından beri hemen hemen her gol pozisyonundan yararlandığını ve verimliliğini artırdığını belirten Szymanski, "Açıkçası, Fenerbahçe'de bu kadar büyük bir başarı elde edeceğimi beklemiyordum" dedi.

BAHİSÇİLER DİKKAT! Bu derbi berabere bitmez BAHİSÇİLER DİKKAT! Bu derbi berabere bitmez

szymanskı

Fenerbahçe bitti demeden bitmez! Fenerbahçe bitti demeden bitmez!

 Kulüp değiştirdiğinizde ve yeni bir takıma gidip kendinizi kanıtlamanız gerektiğinde uyum süreciniz kolay olmuyor. Yeni koşullara kolay adapte oluyorum. F.Bahçe’de bu kadar performansımın yüksek olacağını, iyi bir başlangıç yapacağımı beklemiyordum. Kendime inanmadığımdan değil, çünkü inanıyorum. Fenerbahçe'de çok iyi oynadım ve sezon başından bu yana neredeyse tüm gol pozisyonlarından faydalandım. Verimliliğimi artırdım, bu yüzden rakamlarım çok iyi görünüyor. Sergilediğim performanstan dolayı çok mutluyum ve sıkı çalışmaya devam ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: GALİP ERCAN ÖZTÜRK