Son olarak beşinci filmle John Rambo karakterine hayat veren usta aktör Sylvester Stallone, Rambo 6 ihtimaline dair konuştu. Stallone, meşalenin artık yeni bir aktöre devredilmesi gerektiğini düşünüyor.

Sylvester Stallone, yakın gelecekte Rambo 6 filmiyle John Rambo rolünü yeniden canlandırıp canlandırmayacağı sorusuna net bir yanıt verdi. Kendisine, “Bir Rambo filmi daha çek” çağrıları yapıldığını itiraf eden 77 yaşındaki aktör, şakayla karışık hayranlarına “Rambo karakterini bırakabilirim. Başka bir tane daha yapmak isteseler bile o fazlasıyla şey yaptı. Ama ben neyle savaşıyorum? Kireçlenme mi?” diye yanıt verdi.

RAMBO RÜZGARI 1982’DE BAŞLAMIŞTI

David Morrell’in 1972’de yayımlanan romanı First Blood’dan uyarlanan ilk film 1982 yılında vizyona girmiş ve eski bir Vietnam gazisinden gündelik hayata tutunamamış bir adama dönüşen bir karakterin hikâyesini anlatmıştı. Stallone yıllar içerisinde bu rolü dört defa daha yineledi ve son olarak 2019 yapımı Rambo: Last Blood’da evlat edindiği yeğenini kurtarmak için Meksika’ya gitti.


HABER MERKEZİ

Kaynak: HABER MERKEZİ