Survivor 2024 All Star kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. Acun Ilıcalı'nın Survivor kadrosunda yer alacağını açıkladığı isimlerden biri de Damla Can oldu. Acun Ilıcalı, Damla Can'ın Survivor kadrosunda yer alacağını, ''Survivor All Star 2024'te Damla da bizimle olacak. Performansını her zaman takdir ettiğim Damla'nın yarışmanın favorilerinden olacağına şüphem yok. Başarılar Damla'' sözleriyle duyurdu. Peki Survivor All Star'da yer alacak olan Damla Can kimdir? İşte cevabı haberimizde...

DAMLA CAN KİMDİR?

Damla Can, 27 Şubat 1989 yışında İzmir'de dünyaya geldi. Adeta hayatı spor olan Damla Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışmaktadır. Damla Can; jimnastik, aerobik ve fitness dersleri vermektedir. Damla Can, daha önce birçok kez Survivor yarışmasına katıldı. Bunlardan ilki 2016 yılındaki Survivor yarışması oldu. Bu yarışmada Gönüllüler takımında yer aldı. 

Damla Can, 2018 yılında ise yine Survivor kadrosunda yer aldı. Adeta Survivor'un demirbaşı oldu. 2 yıl sonrasında Survivor'a katılan Damla Can, bu kez ünlüler takımında yer aldı. Çünkü  artık o herkes tarafından tanınmıştı. 2016 yılındaki performansı, onun 2018 yılında da Survivor kadrosunda olmasını sağlamıştı. Çünkü Damla Can, Survivor yarışmasını 2016 yılında finalde kaybetmişti. 

EXATLON KADROSUNDA DA YER ALDI

Damla Can'ın tek uzmanlık alanı Survivor değil. 2019 yılındaki Exarlon Cup'ta mücadele etti. Türkiye takımında Emre Durak, Yusuf Karakaya, Melisa Emirbayer, Seda Ocak, Yiğit Dikmen, Okay Köksal ve Sema Aydemir ile birlikte bulundu. 

Survivor ve Exatlon yarışmalarından sonra sunuculuk kariyerini ilerleten Damla Can, Survivor Panorama programında yer aldı. Survivor'dan kopmayan Damla Can, bu kez Acun Ilıcalı tarafından Survivor All Star kadrosuna dahil edildi.

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

Damla Can'ın kariyerini inceledik. Survivor'da bir kez daha mücadele edecek olan Damla Can'ın boyu ise 1.71'dir. Kilosu 56 olan yarışmacının Instagram hesabından 1.1 milyon takipçisi bulunmaktadır. Birçok uluslararası marka ile de işbirliği yapmaktadır.

Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan sporcu ve sunucu Damla Can, sık sık spor yaptığı aktivitelerin yanı sıra özel hayatından da paylaşımlar yapmayı ihmal etmiyor.

Editör: Orhan Duman