Son yarışmada keskin ifadeler kullanarak şampiyonu eleştiren ve "Bir daha asla gitmem" diyen Nagihan Karadere, yine yarışmaya katıldı. Survivor yarışması, 2024'te All Star bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Acun Ilıcalı, Nihat Altınkaya'nın fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak, "Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012'de Survivor'ı kazanan Nihat'a All Star'da başarılar diliyorum" şeklinde ifade etmişti.

"BİR DAHA ASLA GİTMEM"

Survivor All Star'ın ikinci yarışmacısı da açıklandı. Son Survivor'da şampiyon olan Nisa'ya eleştirilerde bulunan ve Acun Ilıcalı ile anlaşmazlığa düşerek "Bir daha katılmam" diyen Nagihan Karadere, yeniden yarışmada yer alacak.

dgdfgdgf

Acun Ilıcalı, "Survivor All Star 2024'te Nagihan Karadere sahne alacak. Hadi bakalım Nagihan, bu sefer SMS yok, sahne senin. Görelim bakalım" şeklinde ifade ederek ikinci yarışmacının kim olduğunu duyurdu.

"SAHADA KAZANDIK" DEMİŞTİ

Nagihan Karadere, o dönemde elenmesinin ardından şunları dile getirmişti: "Üçüncü kez elenmek benim için büyük bir üzüntü. Artık fiziksel zorlukların üstesinden gelmek yerine kimse SMS oyları nedeniyle yarışmayı terk etmek zorunda kalmasın. İronik bir şekilde, sahada kazandığımızı masada kaybettik gibi hissediyorum."

HABER MERKEZİ

Editör: Funda Işık