Ülkemizde bir dönem Galatasaray forması da giyen Alex Telles kariyeri için sürpriz bir karar alma aşamasında. Geçtiğimiz sezon Manchester United'dan Al-Nassr'a transfer olan yıldız oyuncu Türkiye'ye dönüyor. Bir dönem dünyanın en yüksek potansiyelli sol bekleri arasında yer alan 32 yaşındaki oyuncu, bir türlü kendisinden beklenen patlamayı yapamamıştı. Galatasaray taraftarlarının çok sevdiği isim onları üzecek bir imza atmaya hazırlanıyor.

ALEX TELLES İÇİN FENERBAHÇE İDDİASI

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe takımın kilit ismi Ferdi Kadıoğlu'nun olası ayrılık ihtimali için aradığı ismi buldu. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe, Alex Telles'i transfer etmek için oyuncunun kulübü Al-Nassr ile resmi görüşmelere başladı. İki taraf arasındaki görüşmelerin son derece olumlu ilerlediği ve Telles'in de yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı kaydedildi.

GALATASARAY'DA 60 MAÇA ÇIKMIŞTI

2013-2014 sezonunun devre arasında Gremio'dan Galatasaray'a transfer olan Alex Telles, parçalı formayı tüm kulvarlarda 60 resmi maçta sırtına geçirmişti. Telles, bu mücadelelerde 2 gol ve 4 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başarmıştı.
 

Editör: Bedirhan Altundağ