Sultangazi'de sabah saat 06.00 sıralarında Yunusemre Mahallesi'nde yaşanan olayda, geçtiğimiz yıl ikinci evliliklerini yapan 45 yaşındaki Mehmet Kaya ile 40 yaşındaki eşi Şadumane Temuçin arasında son zamanlarda şiddetli geçimsizlik yaşandı.



Kamyon şoförü olarak çalışan Mehmet Kaya ve eşi evliliklerini sürdüremeyeceklerini anlayınca boşanma kararı aldı. Yaklaşık 2 aydır ayrı yaşayan Mehmet Kaya, akşam saatlerinde tekrar eşinin evine geldi ve çift arasında tartışma çıktı.



Tartışma sırasında silahını çeken Mehmet Kaya, 1 yıldır evli olduğu eşini vurdu. O sırada evde bulunan 22 yaşındaki Aleyna Dayıoğlu, dehşet anlarına tanıklık ederek evden kaçtı.


Çılgına dönen Mehmet Kaya, sokağa kaçan üvey kızını yaklaşık 300 metre kovaladıktan sonra vurarak intihar etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucu 3 kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi.


Cenazeler olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA