Su aygırının, su içindeki bir adacık üstünde oturan aslana saldırdığı anlar an be an videoya alınırken aslanın çaresiz bir şekilde kaldığı ve sulara atlayarak kaçtığı görülüyor.

Su aygırları ile ilgili benzer bir görüntü de timsahlara saldırdıkları anlarda ortaya çıkmış, bir grup su aygırı aralarına aldıkları timsahı etkisiz hale getirmişti.

Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar! Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar!

Haydi maça! Hande Sarıoğlu, Galatasaraylıları götürüyor! Haydi maça! Hande Sarıoğlu, Galatasaraylıları götürüyor!

SU AYGIRLARI HAKKINDA


Su aygırları, Afrika'nın sulu bölgelerinde yaşayan, oldukça büyük ve güçlü hayvanlardır. En büyük ve ağır karada yaşayan memelilerden biridirler. Bu hayvanlar genellikle nehirlerin, göllerin ve bataklıkların yakınlarında bulunur. Genellikle gruplar halinde yaşarlar ve sosyal hayvanlardır.

Atatürk'e hediye edilen ve ölümünü şifreleyen altın seccade! İnanamayacaksınız Atatürk'e hediye edilen ve ölümünü şifreleyen altın seccade! İnanamayacaksınız

Su aygırları, avcılara karşı agresif bir tutum sergileyebilirler. Yabani doğada, özellikle yavrularına karşı oldukça koruyucudurlar. Bununla birlikte, en büyük tehlikeleri aslanlar, timsahlar ve bazen de insanlar olabilir.

Su aygırları, büyük vücut ağırlıkları, güçlü çeneleri ve dişleri ile tanınırlar. Suya dalma ve sudan çıkma konusunda oldukça yeteneklidirler. Suyun içinde dinlenirler, avlanırlar ve sıcak havalarda serinlerler.

Oyun severlere kötü haber! Fiyatlar ikiye katlandı, hangi oyun kaç lira oldu? Oyun severlere kötü haber! Fiyatlar ikiye katlandı, hangi oyun kaç lira oldu?

Doğada aslanın timsahı, timsahın da su aygırını avlaması nadir görülen bir durumdur. Bu tür anlar, nadir ve ilginç doğa olayları olarak kabul edilir. Bu tür anlar genellikle doğa belgesellerinde ya da vahşi yaşam fotoğraflarında gösterilir.

Kaynak: GALİP ÖZTÜRK