Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi Beşiktaş ile birlikte temsil etmeye devam ediyor.. Konferans Ligi H Grubu'nda Nordsjaelland, Spartak Trnava ve Ludogorets ile mücadele verecek olan temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa'da yeniden sahne aldı. 2 ön eleme turu ve play off sonrasında gruplarda ilk maçında Nordsjaelland ile karşılaşan ve sahadan 3-1 galip ayrılan Fenerbahçe, ikinci maçında ise Spartak Trnava'ya konuk oluyor. Spartak Trnava-Fenerbahçe maçının hangi gün, nerede oynanacağı ve kanal bilgileri haberimizde yer alıyor.

SPARTAK TRNAVA - FENERBAHÇE MAÇI GÜNÜ

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu'nda ilk maçına Nordsjaelland karşısında çıktı. İkinci maçını ise Çekya deplasmanında oynayacak. 5 Ekim Perşembe günü Çekya'da Anton Malatinsky Stadyumu'nda Spartak Trnava'nın konuğu olacak. Spartak Trnava - Fenerbahçe maçı Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak.

SPARTAK TRNAVA - FENERBAHÇE ŞİFRESİZ VEREN KANAL

Fenerbahçe'nin gruplara kalana kadar maçları farklı kanallarda yayınlandı. S Sport Plus, gibi platformlarda maçları yayınlanan Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi gruplarındaki tüm maçları Exxen platformundan ekranlara gelecek. UEFA Konferans Ligi'nin yayıncısı olan Exxen, Fenerbahçe'nin maçlarını şifreli olarak ekranlara getirecek. Spartak Trnava - Fenerbahçe mücadelesi de Exxen platformundan yayınlanacak.

FENERBAHÇE'NİN UEFA KONFERANS LİGİ KADROSU 

Fenerbahçe'nin grup maçlarında oynatabileceği UEFA kadrosu şu şekilde oluştu:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Fred, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Umut Nayir, Michy Batshuayi, Edin Dzeko.

FENERBAHÇE'NİN UEFA KONFERANS LİGİ FİKSTÜRÜ

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi H Grubu'ndaki fikstürü belli oldu. Sarı lacivertliler, açılışı Nordsjaelland ile yaptı. Kapanış maçında ise evinde Spartak Trnava karşısına çıkacak. İşte Fenerbahçe'nin Konferans Ligi fikstürü:

21 Eylül Perşembe
Fenerbahçe- Nordsjaelland : 3-1

5 Ekim Perşembe
Spartak Trnava-Fenerbahçe/22:00

26 Ekim Perşembe
Fenerbahçe- Ludogorets/19.45

9 Kasım Perşembe
Ludogorets-Fenerbahçe/23.00

30 Kasım Perşembe
Nordsjaelland-Fenerbahçe/23:00

14 Aralık Perşembe
Fenerbahçe- Spartak Trnava/20.45

Editör: Orhan Duman