İzmir Narkotik polisi tarafından gözaltına alınan fenomen ve iki arkadaşı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesi bulunan fenomen O.M.'nin kullandığı yarış motosikleti ve birlikte hareket ettiği belirlenen 2 şüphelinin kullandığı aracın uyuşturucu taşıdığını ve İzmir'e doğru geldiklerini tespit etti.


Kemalpaşa ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulan yarış motosikleti ve araçta yapılan aramada, 550 gram metamfetamin, 750 adet ecstasy, 1 tabanca ve 11 fişek ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan O.M. ve diğer 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.


Tehlikeli sürüşleriyle tanınan fenomen O.M., Youtube platformuna yüklediği motosiklet sürüşü videolarıyla dikkat çekiyordu.



Videolarında süratli motosiklet kullanma ve polise yakalanmamak için plakasına katlanabilir düzenek yaptırmak gibi tehlikeli içeriklere yer veren O.M., izleyicilerin tepkisini çekmişti.

Kaynak: iha