2 ay önce Yaşam

Batman Çayı Köprüsü üzerine çıkarak atlamak isteyen vatandaş dengesini kaybederek düştüğü sırada itfaiye erinin atikliği ve refleksi son anda kurtarıldı.

2 ay önce Yaşam

Erzurum'da yüzleri gülümseten bir olay meydana geldi. Tortum çayında bir anne ve çocuğu dengesini kaybedip suya düştü. Boğulma tehlikesi yaşadıkları sırada kahraman gazeteci imdatlarına yetişerek başka bir erkek dahil üç kişinin canını kurtardı.

2 ay önce Teknoloji

Türkiye'nin ve dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram'a dün sabah saatlerinde BTK tarafından erişim engeli getirildi. Ancak, engel kaldırılmadan önce bazı kullanıcılar Instagram'a sorunsuz bir şekilde giriş yapabildiklerini bildirdi.

2 ay önce Yaşam

Bir iş kazası daha meydana geldi. Batman Organize Saniye bölgesinde bulunan tekstil fabrikası inşaatında çalışan ve yüksekten düşerek yaralanan işçilerden Ali Kizar hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 ay önce Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye genelinde spor liseleri çerçevesinde "spor ortaokulları" kurma kararı aldı. Bu yeni uygulama ile öğrencilerin erken yaşta spora yönlendirilmesi ve yetenekli sporcuların erken aşamada keşfedilmesi hedefleniyor. Spor ortaokulları, bilinçli ve yetenekli sporcuların yetişmesini sağlayacak bir altyapı oluşturmayı amaçlıyor.

2 ay önce Yaşam

Konya'da akıl almaz bir olay yaşandı. Çıkan arbede de alkollü bir şahıs elinde bıçakla tehditler savurdu. Yaşanan kavgada silahla ateş edilmesiyle birlikte bir kişi yaralandı. Olay yerine gelen ekipler yaralıyı hastaneye kaldırdı.

2 ay önce Yaşam

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

2 ay önce Yaşam

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 11. katın balkonundan düşen şahıs hayatını kaybetti.

2 ay önce Yaşam

Adıyaman'da korkutan bir kaza meydana geldi. Direksiyonun hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

2 ay önce Ekonomi

Mersin’in Mut ilçesinde başlatılan gelir getirici tür ağaçlandırmaları çerçevesinde 6 yıl önce dağıtımı yapılan Antep fıstığı ağaçları ilk ürünlerini verdi.