2 ay önce Keşfet

Chelsea'de mutsuz olan ve kendisine yeni bir kulüp arayan Romelu Lukaku, bu hedefinde mutlu sona ulaştı. Londra ekibiyle 2 sene daha sözleşmesi bulunan Romelu Lukaku, yeni takımına imza atmaya hazırlanıyor.

2 ay önce Gündem

Hamas lideri İsmail Haniye'nin Tahran'da uğradığı suikastın ardından detaylar gün yüzüne çıkıyor. İran yetkilileri, suikastla ilgili önemli bilgiler paylaştı. Açıklamada, "Haniye'nin kaldığı oda dışarıdan hedef alındı ve kısa menzilli mühimmat kullanıldı. ABD'nin bu suikastı desteklediği iddia ediliyor," denildi.

2 ay önce Dünya

Somali'nin başkenti Mogadişu'da terör örgütü Eş-Şebab'ın bir plaj ve otele düzenlediği bombalı ve silahlı saldırıda 32 kişi hayatını kaybetti, 63 kişi yaralandı.

2 ay önce Keşfet

Bir YouTube kanalına konuk olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın vazgeçilmez voleybolcusu Zehra Güneş, ilginç açıklamalarda bulundu. Filenin Sultanları'nın orta oyuncusu Zehra Güneş 'Ben en iyime hala ulaşmadığımı düşünüyorum.' dedi. İşte detaylar...

2 ay önce Dünya

Fransız hava yolu şirketi Air France'ın, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a 6 Ağustos'a kadar uçuşlarını askıya aldığı bildirildi.

2 ay önce Gündem

Sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Filistin'e destek mesajı verdi. "Filistin davasını savundum, savunmaya devam edeceğim" diyen sanatçı Haluk Levent mesajında, "Konu anti emperyalizmdir. Konu siyonizmdir" ifadelerini kullandı.

2 ay önce Sağlık

Yaz aylarında artış gösteren cilt problemleri sebebi ile dermatoloji kliniklerinde daha fazla yoğunluk yaşanıyor. Özellikle çocuklarda daha sık görülen cilt hastalığına yakalanan kişileri uyaran Dermatoloji Uzmanı, temastan kaçınmaları ve hijyenlerine önem göstermeleri konusunda uyardı.

2 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 16 yaşındaki milli yüzücü Kuzey Tunçelli, erkekler 1500 m'de 14:45.27'lik derecesiyle 5. sırada yer alarak finale çıkmaya hak kazandı.

2 ay önce Gündem

İstanbul Adliyesi önündeki polis kontrol noktasına yönelik terör saldırısına ilişkin 19 sanığa "terör örgütü DHKP/C'ye üye oldukları" iddiasıyla 15'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

2 ay önce Yaşam

Bolu'da akıl alan bir kaza meydana geldi. Yaşanan kazada bir tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda uçurumdan yuvarlandı. Oluşan bu büyük kazayı sürücü şans eseri hafif yaralanarak atlattı.