Belçika futbolunun yetiştirdiği en büyük oyuncular arasında yer alan Romelu Lukaku bonservisini elinde bulunan Chelsea'den ayrılıyor. Suudi Arabistan'dan birçok astronomik teklif alan golcü oyuncu, geleceği hakkında herkesi ters köşe yatıracak türden bir karar aldı. Arabistan'a transfer olması beklenen Lukaku, yeniden Çizme'ye dönüyor.

ROMELU LUKAKU, NAPOLI'YLE İMZALIYOR

Son 2 sezonu sırasıyla Serie A'nın dev ekipleri Inter ve Roma'da kiralık olarak geçiren Romelu Lukaku, önümüzdeki sezonda da İtalya'da forma giymeye çok yakın. Belçika basınında yer alan habere göre; Napoli, 31 yaşındaki golcü oyuncunun transferi konusunda Chelsea ile anlaşmaya vardı.

ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Romelu Lukaku için çıkan haberin detaylarında iki ekip arasında yapılan anlaşmanın detaylarına da yer verildi. Buna göre; Napoli, santrfor oyuncusunu 1 sezonluğuna kiralayacak ve sözleşmede yer alacak madde nedeniyle önümüzdeki yaz bonservisiyle kadrosuna katacak. Haberde bu transferin mali yönünde bir bilgiye yer verilmedi.

GEÇEN SEZON RAKAMLARI

Geride kalan sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren Romelu Lukaku, başkent ekibinde 47 maçta 3908 dakiak süre buldu. 1.91'lik golcü, bu sürelerde 21 gol ve 4 asist üreterek takımının gol yükünü sırtlamayı başardı.


 

Editör: Bedirhan Altundağ