2 ay önce Keşfet

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin yeni transferi Levent Mercan için çarpıcı bir gelişme yaşandı. Kanarya'ya büyük beklentilerle transfer olan başarılı oyuncu üzücü bir haber aldı. İşte Levent Mercan haberinin detayları...

2 ay önce Yaşam

Bursa'da bir şüpheli gece vakti girdiği evden 5 bin lira çaldıktan sonra kaçmak isterken balkondan düştü.

2 ay önce Özel Haberler

Trabzonspor'da oynayan Batuhan Kör'ün Vanspor'a transferi gerçekleşti. Vanspor'un yaptığı 'Hoşgeldin' paylaşımı ise dikkat çekti. Batuhan Kör'ün Bursaspor formasıyla olan görselini koyup ancak Türk bayraklı logoyu kaldırılması oldukça tepki aldı.

2 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye borçlarına ilişkin açıklama yaptı.

2 ay önce Spor

Bugünün olimpiyat takviminde 16 müsabaka var. Türkiye 13 müsabakada yarışacak.

2 ay önce Magazin

Sahne şovları, cesur kostümleri ve her açıklamasıyla gündemden düşmeyen ünlü isim Hülya Avşar, şimdi de setlere geri dönüyor. Son olarak "Masumiyet" dizisinde izleyici karşısına çıkan Avşar, çekimleri Ordu Ünye’de başlayan “Aşkın Dünkü Çocukları” adlı filmin kadrosuna katıldı. Hayranları, Avşar’ın bu yeni projede nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyor.

2 ay önce Gündem

AK Parti'li Vahit Kirişci, yürürlüğe giren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'u eleştirenlere ilişkin açıklama yaparak, "Haniye'yi kaybettik, bunu kınamayanların hayvan sevgisinden söz etme hakkı yoktur" dedi.

2 ay önce Yaşam

Antalya'da yaşanan feci kaza genç çocuğun canını aldı. Motosiklet ve midibüs kavşakta kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada 19 yaşındaki motosiklet sürücüsü ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 ay önce Sağlık

Son dönemde uyku apnesi yaşayan kişilerin ülkemizde bir hayli yükselmiş durumda olduğu belirtilirken konunun uzmanları ise bu hastalığın asla ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi. Apnenin, öncelikle şişman, kısa boylu ve kısa boyunlu insanlarda görüldüğü kanıtlanmış.

2 ay önce Ekonomi

En büyük yatırım araçlarından biri olan altının fiyat listesinde güncel durum ne? 3 Ağustos Cumartesi günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.600 TL - satış 2.637 TL, çeyrek altın da alış 4.235 TL - satış 4.303 TL ve altının ons fiyatı 2.442'den işlem görüyor.