Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig'de Fatih Karagümrük forması altında sergilediği performansla takımının yıldızı olan Levent Mercan, beklendiği gibi ligin devlerinden Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. İstanbul ekibindeki başarılı grafiğiyle Avrupa'dan da önemli kulüpleri peşine takan Mercan, sarı-lacivertli ekibi tercih etmişti. Gurbetçi oyuncu için kulüpte flaş bir karar alındı.

LEVENT MERCAN GELDİĞİ GİBİ GÖNDERİLİYOR

Önümüzdeki sezonda mutlak şampiyonluk hedefini önüne koyan Fenerbahçe'de yıldız transferler yapılmıştı. Yerli ve yabancı birçok oyuncu transfer eden Kanarya, geride kalan sezonda Süper Lig'de performansıyla göz dolduran Levent Mercan'ı da kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, genç oyuncuyu kadroda düşünmediğini ve kiralık olarak takımdan ayrılmasını istediğini yönetime iletti. Bu gelişmenin ardından 24 yaşındaki oyuncunun, sarı-lacivertlilere transfer olduğu için pişmanlık yaşadığı iddia edildi.

GALATASARAY'DA İLGİ GÖSTERMİŞTİ

Levent Mercan ile ilk olarak Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncunun o dönemdeki kulübü tarafından açıklanmıştı. Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Galatasaray'ın Levent ile ilgilendiğini ancak sarı-kırmızılılara sezon sonu için anlaşma yapabileceklerini ve öncelik hakkını onlara tanıdığını belirtmişti. Hurma ancak Galatasaray'dan daha sonra bir adım atılmadığını da belirtmiş ve Levent Mercan için Fenerbahçe ile anlaşmaya varmıştı.
 

Editör: Bedirhan Altundağ