2 ay önce Gündem

2024 yılında 91 milyar 824 milyon 805 bin liralık bütçesiyle 6 bakanlığı geride bırakan Diyanet İşleri Başkanlığı’na, yıl sonunda 4 milyar 439 bin 810 lira daha aktarılacak.

2 ay önce Yaşam

Muğla’nın Ortaca ilçesinde iddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma yaşanan kardeş kavgasında kardeşlerden biri silahla bacağından vuruldu. Yanan o anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı.

2 ay önce Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımının ardından sosyal medya hesabından "#ErdoğanınYanındayız" etiketiyle paylaşımda bulundu.

2 ay önce Gündem

TİP Genel Başkanı Erkan Baş AYM'nin, TİP Milletvekili Can Atalay kararına ilişkin sosyal medya hesabından yayımladığı videoda TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağırmak için gerekli adımları atacaklarını belirtti.

2 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Yalova’da düzenlenen “Narkoçelik-30” operasyonları ile İran’dan gelen 1 ton 549 kilogram metamfetamin maddesinin ele geçirildiğini ve 8 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

2 ay önce Keşfet

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından alınan bir karar ile Instagram'a erişim engellendi ve 2 Ağustos tarihinden bu yana Türkiye'deki kullanıcılar bu popüler platforma erişemiyor. Çektiği videolar ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan fenomen Danla Bilic'den tepki gecikmedi.

2 ay önce Yaşam

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti.

2 ay önce Gündem

CHP ve İYİ Parti, BTK'nın Instagram'a getirdiği erişim engeli kararının iptali edilmesi için dava açtı.

2 ay önce Yaşam

SON DAKİKA| Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

2 ay önce Asayiş

Gaziantep Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Halil İbrahim Kuzkun, eğitim kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.