2 ay önce Gündem

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında yaptığı paylaşıma tepki göstererek, "İsrail’in Nazi kafalı Dışişleri Bakanı Katz’ın devletimizi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklaması bir soykırımcı katilin hezeyanıdır" ifadelerini kullandı.

2 ay önce Dünya

İsrail ile İran gerilimi sürerken İran televizyonundan adeta savaş çağrısı geldi. Sunucu, yaptığı çağrıda "Birkaç saat içinde dünya sakinleri ilginç sahnelere tanık olacak" dedi.

2 ay önce Yaşam

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile İran arasında yaşanan gerginlik sebebiyle bu gece İran'a yapılması planlanan seferlerini yarına erteledi.

2 ay önce Spor

Son dakika... Beşiktaş, Çaykur Rizespor forması giyen Emirhan Topçu'yu kadrosuna kattı. Beşiktaş, Emirhan Topçu'yu bir video ile duyurdu. İşte Emirhan Topçu'ya yapılan video..

2 ay önce Yaşam

Aydın'ın İncirliova ilçesinde Belediye Başkanı Aytekin Kaya, şikayetler nedeniyle tezgahı kaldırılan seyyar esnafın bıçaklı saldırısına uğradı. Kaya'nın yara almadan kurtulduğu saldırı sonrası şüpheli emniyet güçlerince gözaltına alındı.

2 ay önce Yaşam

Usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Genco Erkal, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

2 ay önce Genel

CHP, sosyal medya hesabından AK Parti'yi hedef alarak göndermede bulundu. Türkiye'de yaşanan Instagram'a erişim engeli ülkede büyük yankı uyandırmıştı. CHP'den yapılan paylaşımda ise 'Hikayenizin sonu geliyor' ifadesi kullanıldı.

2 ay önce Gündem

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı küstahça hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Türkiye ile ilgili bir skandal paylaşım daha yaptı. Türkçe, İngilizce, İbranice olarak 3 dilde paylaşım yapan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı etiketleyen Katz, "Tüm özgür dünyanın duruşuna karşı, sadece Hamas'ın katillerine ve tecavüzcülerine verdiği destek uğruna Türkiye'yi bir diktatörlüğe dönüştürüyor." ifadelerini kullandı. Katz, paylaşımının en altına ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu etiketledi

2 ay önce Yaşam

Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören gişeleri mevkiinde Altur firmasına ait İstanbul Havalimanı'na işçi taşıyan servis minibüsü kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Meydana gelen kazada 9 işçi yaralandı.

2 ay önce Spor

2024 Paris Olimpiyatlarında yeniden tartışma alevleri yükseldi. Kadınlar Tüy sıklette bir trans tartışması daha meydana geldi. Olimpiyat komitesi maçın tamamlanmasını istedi. Tayvanlı boksör Lin Yu-ting, Özbek rakibi Turdibekova'yı kısa sürede mağlup etti.